Raambelettering

Bij raambelettering kunt u denken aan het toevoegen van uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en/of pay-off op de ramen. Met name interessant voor de buitenramen van het kantoor. Zo bent u als bedrijf direct zichtbaar voor voorbijgangers en kunt u dat uitstralen zoals graag wenst. Tevens laat u zo men van buitenaf op een compacte manier zien, wie het bedrijf is en wat het bedrijf doet. De belettering van ramen die wij aanbieden, is tevens uitermate geschikt voor binnenramen. Zo kunt u de volledige huisstijl van het bedrijf doorvoeren middels raambelettering. Iets wat graag gezien en gewaardeerd wordt door personeel en (potentiële) klanten.


Naast onze reguliere bestickering van ramen, is het tevens mogelijk om speciale folie op uw raam te laten plaatsen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om speciale effecten te creëren door op glasheldere folie te printen. Hiermee lijkt het net alsof het glas bedrukt is. Een andere veel gevraagde special is onze one way vision folie. Hierbij is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar andersom niet. One way vision folie is dan ook uitermate geschikt voor kantoren waarbij privacy van belang is. Dit omdat voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Anderzijds is het prettig voor de werknemers doordat het zicht naar buiten toe niet wordt ontnomen. Kortom: een win-winsituatie!

Normale raambelettering

Glasfolie

Uitstraling

Wit

De folie heeft een witte uitstraling en is geschikt voor vlakke en licht glooiende toepassingen.

Transparant

De folie heeft een transparante uitstraling en is geschikt voor vlakke en licht glooiende toepassingen.

Glass edge

De folie is ondoorzichtig, heeft een matte zilverkleurige uitstraling, maar laat wel licht door. Ook wel bekend als etched glass of zandstraal folie. Het is geschikt voor het creëren van een privacy effect.

One way vision

Deze folie is geperforeerd en bestaat voor 40% uit kleine gaatjes. Ook wel bekend als One way vision folie. Er is geen inkijk mogelijk, wel zicht naar buiten.

Vraag hier uw Offerte aan

Liever persoonlijk
contact?

Kom een keer langs op onze locatie, bel of mail gerust voor een afspraak!

- Binnen 1 werkdag uw offerte

- Gratis opmaak

- Garantie op montage en folies