Lichtreclame

Lichtreclame
U bent trots op uw bedrijf of winkel. En terecht. Maar wordt u ook gezien? Met goede lichtreclame trekt u de aandacht. En nieuwe klanten. Lichtreclame is dé manier om jouw merk eruit te laten springen. Of het nou ochtend, middag, avond, nacht, regenachtig of zonnig is, lichtreclames vallen altijd op! De reclame uitingen met licht komen daarnaast in vele vormen zoals aan gevels, op borden, in letters en logo’s.

Wat is lichtreclame
Lichtreclame is in essentie niet meer dan een verzamelnaam voor alle soorten reclame uitingen die verlicht worden. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld logo’s, namen, letters of teksten die ook moeten opvallen als er weinig licht zoals in de avond.

Verlichting kan gebruikt worden om objecten te verlichten. Daarnaast kan er van licht ook vormen gemaakt worden. Ook hier is er weer een onderscheid te maken in verschillende soorten. Zo zijn de meest gebruikte technieken van lichtreclame led licht en neonlicht. Beide vormen hebben voor- en nadelen, deze bespreken we later verder.

In welke vormen, maten en welke soorten van licht reclame borden, letters en meer er precies allemaal zijn leggen we hieronder uit.

Lichtbakplaat

Lichtbakposter

Mogelijkheden lichtreclame

Lichtbak

Doosletter

Reclamezuil

Lichtlijn

Vraag hier uw Offerte aan

Liever persoonlijk
contact?

Kom een keer langs op onze locatie, bel of mail gerust voor een afspraak!

- Binnen 1 werkdag uw offerte

- Gratis opmaak

- Garantie op montage en folies